Termeni si conditii

 

Termeni și conditii de utilizare a www.alvariumtemesiense.com

Bine ați venit la noi acasă!

Cine suntem

Noi suntem SC Alvarium Temesiense SRL, cu sediul pe str. Mareșal Averescu, nr. 70, cam. 2, sc. A2, ap.3, Timișoara, Timiș , România, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J35/3038/11.07.2017, cod unic de identificare RO 37940693. Suntem proprietarii, operatorii și administratorii website-ului www.alvariumtemesiense.com.

Ce vă oferim

Site-ului nostru reprezintă un loc în care încercăm în primul rând să împărtășim cu toți cei interesați pasiunea noastră pentru apicultură, pentru apifitoterapie și pentru armonia trupului și a sufletului. Vă oferim astfel acces la diferite informații pe aceste teme, informații care îmbină experiențele noastre personale, crezurile noastre, dar și contribuțiile științei și a unor personalități din domenii științifice sau spirituale (pot fi articole, recenzii, recomandări, evenimente etc). De asemenea, prin intermediul site-ului, puteți achiziționa diverse produse apifitoterapeutice sub brandul înregistrat Alvarium Temesiense, special concepute pentru a respecta principii din medicină tradițională, adaptate produselor stupului. Mai bine de 10 ani, plecând de la experiență directă a dl. dr. Eugen Ștefan și folosind experiență de inginer chimist cu specializarea în chimie organică și analiză chimică organică am dezvoltat o tehnologie de mixare a ingredientelor care duce la o creștere a proprietăților de bioactivitate și bioasimilabilitate a Tonicelor Apicole, în comparație cu materiile prime apicole de bază.

Ce reguli trebuie respectate și de noi și de către dumneavoastră

Ca niște gazde care ne dorim ca vizitatorii noștri să se simtă cât mai bine la noi, încercăm să vă facem “vizita și șederea” cât mai plăcute și folositoare. Ca în orice casă care se respectă, pentru ca toți să se simtă bine, este nevoie de anumite reguli, pe care, atât gazdele, cât și cei care o vizitează și o folosesc, trebuie să le cunoască, să le accepte și să le respecte.

Acest document pe care îl parcurgeți, intitulat ”Termeni și condiții” reprezintă regulile definite de noi și de legilslația în vigoare, pe care vă rugăm să le citiți și să le acceptați pentru a putea vizita sau utiliza site-ul nostru.

Vizitarea, utilizarea site-ului sau achiziționarea produselor se pot face numai cu confirmarea că ați citit și acceptat ”Termenii și condițiile” în totalitate. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare prezentate, puteți să vă exprimați acest dezacord părăsind pur-și-simplu site-ul, dar noi nu ne dorim acest lucru, așa că, pentru orice neclarități sau informații suplimentare te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail contact@alvariumtemesiense.com

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica acest document, fără o notificare prealabilă, veți putea vedea oricând conținutul complet și la zi a ”Termenilor și condițiilor”, în secțiunea localizată în josul paginilor site-ului.

Calitatea de ”Vizitator” o au toți cei care accesează site-ul nostru, indiferent cât de des și care doar parcurg diversele secțiuni cu informații, articole etc

Calitatea de ”Utilizator” o dobândesc toți cei care accesează site-ul, indiferent cât de des, dar care fie se înscriu la newsletter, fie corespondează cu noi prin intermediul formularului de contact, fie se înscriu și beneficiază de un cont personal, fie achiziționează produse.

PROPRIETATE INTELECTUALA

Conținutul acestui site este proprietatea SC Alvarium Temesiense SRL (cu excepția secțiunilor unde este menționată expres sursa de proveniență) și este apărat de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială, la nivel național și internațional. Folosirea fără acordul scris al SC Alvarium Temesiense SRL a oricăror elemente de conținut se pedepsește conform legilor în vigoare.

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Înaintea achiziţionării oricărui produs Alvarium Temesiense, este recomandat să citiți cu atenție decrierea produsului, accesând butonul ”Detalii produs”.

Alvarium Temesiense SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

Toate informațiile conținute în acest site sunt publicate cu scop informativ și nu se pot substitui sfaturilor sau prescripțiilor medicului dumneavoastră sau a oricarui personal medical calificat.

Informațiile și sfaturile legate de suplimentele alimentare nu au intenția de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boală. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos Produsele sunt notificate de către Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale stupului, în conformitate cu legislația în vigoare.

Link-urile către terțe pagini web înspre care se poate face trimitere de pe acest site sunt doar cu caracter informativ și sunt strict responsabilitatea terțelor părți care le dețin, atât sub aspectul politicii lor de prelucrare a datelor personale, cât și sub aspectul funcționării și a veridicității informațiilor conținute.

Conectarea și trimiterea către pagina de start a alvariumtemesiense.com de pe alte site-uri, se face doar cu acordul nostru scris, motiv pentru care te rugăm să ne contactezi în prealabil.

Fiecare Utilizator răspunde pentru veridicitatea identității declarate, cât și a informațiior furnizate. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricarei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.

Alvarium Temesiense SRL nu răspunde pentru evenimentele cauzate de fapte care nu sunt sub controlul său. Serviciul oferit de acest site nu oferă garanții pentru funcționarea permanentă a platformei online, funcționarea fără erori, viruși informatici sau acțiuni ce nu pot fi controlate de noi, dar vom întreprinde toate acțiunile necesare pentru a asigura condiții optime de funcționare și comunicare.

alvariumtemesiense.com este găzduit pe serverele unei terțe companii, nu este în responsabilitatea Alvarium Temesiense SRL nici un fel de disfuncționalitate a mijloacelor tehnice utilizate de către Useri survenită în cursul sau ulterior accesării acestui site, dar Alvarium Temesiense SRL va depune toate diligențele pentru a asigura accesul și funcționalitatea site-ului. De asemenea, nu putem garanta că site-ul va funcționa continuu, fără întreruperi și erori din cauza conexiunii la Internet. În cazul în care există probleme în utilizarea site-ul nostru, te rugăm să ne contactezi prin intermediul Formularului de Contact sau să ne scrii la adresa de email: contact@alvariumtemesiense.com

Cei care viziteaza/utilizează site-ul pot face comentarii, pot să transmită sugestii, idei, întrebari sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimator, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând campanii de promovare sau orice formă de spam. Din aceste motive, comentariile vor putea fi publicate pe alvariumtemesiense.com numai după aprobarea prealabilă a administratorului.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protectia vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC Alvarium Temesiense SRL, are obligația de a administra în conditii de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

SC Alvarium Temesiense SRL poate colecta următoarele tipuri de date de la clienții săi, în următoarele scopuri:

 • numele și adresa de e-mail sunt colectate de la cei care aleg să se aboneze la newsletter și sunt stocate pentru a fi folosite la asigurarea unei bune funcționări a serviciului la care se abonează, precum și pentru informările și articolele pe diverse teme non-comerciale sau despre serviciile noastre, comunicarea campaniilor de marketing, soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor etc.
 • pot fi solicitate date personale pentru a realiza profilul demografic al utilizatorilor noștri sau alt tip de statistici și studii de piață. Aceste date sunt asociate cu „contul” de abonat și pot fi folosite și în vederea oferirii de reduceri și beneficii (exemplu: cadouri sau reduceri substanțiale cu ocazia zilei de naștere sau alte tipuri de campanii de marketing etc), dar și în scopuri statistice. Aceste date pot include, printre altele, data abonării și a dezabonării la newsletter, data deschiderii unui mesaj personalizat, data la care un link din mesajul personalizat este accesat, numele, adresa, numar de telefon, informații despre modul în care sunt folosite serviciile și produsele, adresa IP de la care acțiunea a fost întreprinsă.
 • alte date personale suplimentare (cum ar fi adresa, cod numeric personal,numere de card de credit/debit, contulul bancar, codul fiscal și numărul de telefon) vor fi solicitate numai pentru formularul de comandă și vor fi folosite numai pentru preluare, plata, prelucrarea, urmărirea și livrarea comenzilor (prin firmele de curierat), emiterea documentelor fiscale ale tranzacției conform legii în vigoare, gestiune economico-financiară etc

Datele cu caracter personal colectate sunt destinate utilizării lor de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari, care contribuie în mod direct la realizarea serviciilor noastre către clienții noștri: departamentelor specializate din cadrul SC Alvarium Temesiense SRL, companiilor care gestionează procesul de înregistrare a comenzilor, pregătire, livrare și relații cu clienții (dacă aceste servicii vor fi externalizate de catre SC Alvarium Temesiense SRL), companiei care a dezvoltat și gestionează mentenanța platformei informatice, autorităților statului dacă sunt solicitate conform legii, operatorilor bancari în măsura în care datele sunt necesare pentru operarea plăților sau firme de curierat.

Operatorul și entitățile împuternicite de operator pentru prelucrarea datelor prezinta garanții tehnologice, fizice, administrative și procedurale, toate conform standardelor acceptate în domeniu, pentru a proteja și pentru a asigura confidențialitatea, integritatea și accesibilitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal prelucrate; vor preveni utilizarea sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal sau vor preveni încălcarea securității datelor cu caracter personal (incident de securitate), în conformitate cu instrucțiunile, politicile și legile aplicabile în ceea ce privește societatea comerciala Alvarium Temesiense SRL.

Perioada în care se vor prelucra datele mele cu caracter personal:

 • datele se vor prelucra până la revocarea acordului sau cât timp este necesar în ceea ce privește scopurile descrise mai sus, plus perioada de arhivare a înscrisurilor generate de operațiunile întreprinse. După ce expiră perioada indicată, datele cu caracter personal vor fi șterse permanent.

Dreptul de acces la datele cu caracter personal și dreptul de a retrage consimțământul pentru prelucrarea lor

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal (care se regăsesc în contul dumneavoastră, dacă sunteți înregistrat), rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării, dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor. În măsura în care, pe durata prelucrării, veți furniza orice consimțământ legat de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, acolo unde este cerut și necesar, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul oricand, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate înainte de retragerea acestuia, aveți dreptul de a depune  o plângere în fața autorității naționale de supraveghere, dreptul de a nu face obiectul unei decizii individuale bazate exclusiv pe prelucrarea automată, precum și dreptul de a vă adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la SC ALVARIUM TEMESIENSE SRL, str. Mareșal Averescu, nr. 70, cam. 2, sc. A2, ap.3, Timișoara, Timiș , România sau direct prin e-mail , la adresa contact@alvariumtemesiense.com

Datele dumneavoastra vor fi utilizate numai în Romania și pe teritoriul Uniunii Europene. În cazul în care prelucrarea datelor cu caracter personal include transferul în afara Uniunii Europene (UE), transferul se va baza pe clauze contractuale standard aprobate în UE, asigurând astfel un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal, conform celor impuse de legile aplicabile privind protecția datelor.

Dacă unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Website-ul www.alvariumtemesiense.com este încă în construcție (inclusiv zona destinată contului personal, cât și partea de magazin online), dar societatea ALVARIUM TEMESIENSE SRL va realiza toate demersurile, în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, respectiv Directiva 95/46/EC de a se inregistra la ANSPDCP.

Securitatea datelor personale

Pentru stocarea datelor cu caracter personal se folosesc serverele partenerilor noștri profesioniști în domeniu, care garantează prin contract respectarea tuturor condițiilor tehnice și de confidențialitate, conform legii. Toate echipamentele tehnice folosite pentru furnizarea serviciului sunt securizate și actualizate pentru a preîntampina intruziunile neautorizate.

Refuzul de a furniza către Alvarium Temesiense S.R.L datele personale necesare pentru realizarea scopurilor de mai sus, pot împiedica sau limita Alvarium Temesiense S.R.L în procesarea comenzilor sau în furnizarea de alte servicii disponibile, cum ar fi serviciile de relații cu clienții, trimiterea de newsletter sau în îndeplinirea obligațiilor cerute de lege și de alte acte normative.

Dacă ai nevoie de informații suplimentare privind drepturile tale și legislația privind protecția datelor cu caracter personal, poți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la adresa: www.dataprotection.ro

Alvarium Temesiense S.R.L.  nu încurajează sub nicio formă SPAM-ul. Orice utilizator/vizitator care ne-a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.alvariumtemesiense.com, poate opta oricand pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date (fie în adrul newsletter-lui, fie solicitant acest lucru la adresa de e-mail contact@alvariumtemesiense.com), iar noi vom opera imediat această solicitare.

Completând datele în formularul de creare de cont și/sau de comandă și/sau de abonare la newsletter, îți dai acordul expres și neechivoc asupra tuturor clauzelor din ”Termeni și condiții”.

Prin bifarea căsuței “Acord prelucrare date personale” înseamnă că, în mod expres și neechivoc, ai agreat ca S.C. Alvarium Temesiense S.R.L.  să prelucreze datele oferite de tine, în conditiile și scopurile menționate mai sus.

POLITICA DE VÂNZARE/ACHIZIȚIE

Vizitatorii și utilizatorii alvariumtemesiense.com pot alege să cumpere produse prezentate și descrise pe acest site.

Întregul procesul de primire a comenzilor transmise prin intermediul alvariumtemesiense.com, de pregătire, expediere și livrare (prin intermediul firmelor de curierat partenere), de monitorizarea livrarii, de relația cu cumpăratorii (pentru reclamații sau informații suplimentare legate de comenzi) se va desfășura prin intermediul firmei partenere SC Lavis Plant Med SRL.

Prin contractul ferm semnat între SC Alvarium Temesiense SRL și SC Lavis Plant Med SRL, cea din urmă își asumă respectarea întocmai a legislației de e-commerce în vigoare, cu toate serviciile asociate, respectarea întocmai a condițiilor de vânzare/achiziționare și a tuturor clauzelor din ”Termeni și condiții” și ”Acord de prelucrare a datelor cu caracter personal” prezentate pe alvariumtemesiense.com și asumate și de către SC Alvarium Temesiense SRL, cât și de către vizitatorii/utilizatorii site-ului.

CONDIȚII GENERALE DE VÂNZARE/ACHIZIȚIE ȘI PAȘI DE URMAT

Orice Vizitator/Utilizator al site-ului care alege să cumpere produse prezentate și descrise pe acest site, trebuie să citească și să accepte ”Termeni și condiții”, cât și ”Acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal”, pentru că achiziționarea produselor se poate face doar cu acordul explicit asupra conținutului integral al celor doua documente.

Pentru a plasa o comandă nu este obigatoriu să-ți creezi un cont, dar dacă îți creezi un cont vei putea avea și alte avantaje, printre care vizualizarea istoricului comenzilor, salvarea datelor de facturare/livrare pentru a nu le mai introduce de fiecare dată. Accesul în contul propriu se face numai pe bază de user și parolă individuală. După înscriere, la prima accesare a contului propriu, este obligatorie schimbarea parolei, pentru întărirea siguranței contului.

Pasul 1 # alege produsul și adaugă-l în coș

Intri în secțiunea ”Magazin” din colțul din dreapta sus a site-ului, alegi produsele dorite și apeși butonul ”Adaugă în coș”.

Pasul 2 # vizualizează și completează informațiile din coș

Intri în secțiunea ”Coș” din partea de sus a site-ului, vizualizezi produsele pe care le-ai adaugat în coș, completezi numărul final de bucăți pentru fiecare produs ales, alegi modalitatea de transport și vizualizezi un calcul cu prețul final.

Dacă ești de acord, apeși butonul ”Finalizează și trimite comanda”, dacă nu, poți face modificări (eliminări sau adăugări) asupra produselor sau cantităților sau poți alege să abandonezi comanda.

Pasul 3 # finalizează și trimite comanda

Dacă ai apăsat butonul ”Finalizează și trimite comanda”, mai ai de introdus doar informațiile legate de facturare și livrare (dacă ai cont și le-ai introdus o data, nu mai e necesar sa le reintroduci) și alegerea modalității de plată. Dacă adresa de facturare diferă de adresa de livrare, te rugăm să le menționezi separat.

Înainte de a apăsa butonul ”Trimite comanda”, este obligatoriu să bifezi că ești de acord cu ”Termeni și condiții” și cu ”Acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal”, apoi apeși butonul ”Trimite comanda”.

După trimiterea comenzii

Informațiile trimise după ce ați apăsat butonul ”Trimite comanda” vor fi verificate și veți primi un e-mail prin care se confirmă lansarea comenzii.

Comanda se consideră lansată numai după trimiterea acestui mail de confirmare a lansării comenzii, care va conține și detalii legate de livrare, curier, plată etc

Veți fi contactat de către firma de curierat care face livrarea pentru a fi informați despre data exactă și ora livrării.

Pentru orice informații sau detalii suplimentare pe parcursul procesului de procesare și livrare ne puteți contacta și pe adresa de e-mail comenzi@alvariumtemesiense.com.

PREȚUL PLĂTIT

Prețul final al produselor (care include TVA) este cel afișat pe site, exprimat în RON. În afara acestui preț veți mai plăti numai costul de transport. Calculul final al prețului pe care urmează să-l plătiți (inclusiv transportul) îl veți regăsi în etapa de dinainte de finalizarea și trimiterea comenzii.

Prețurile produselor pot suferi modificări de-a lungul timpului, acestea urmând a fi afișate pe site, dar odată lansată comanda, prețul ce va fi plătit va fi cel afișat înainte de lansarea acesteia.

Dacă în afara prețului produsului și a costului de transport vor mai fi introduse și alte eventuale taxe, acestea vor fi afișate și explicate în momentul calcului prețului final ce urmează a fi plătit, înainte de finalizarea și trimiterea comenzii.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Modalitățile de plată sunt cele prezentate în formularul de comandă:

 • în avans, integral- prin transfer bancar sau prin plată directă cu cardul (prin serviciile specializate ale procesatorilor de plăți online cu care colaborăm
 • la livrarea produselor- prin numerar, integral.

Dacă se alege plata, prin transfer bancar, dovada plății trebuie trimisă la adresa de email comenzi@alvariumtemesiense.com. Expedierea produselor va fi efectuată numai după încasarea sumelor în cont.

Dacă se alege plata cu ajutorul cardurilor de debit/credit agreate pentru efectuarea plăților online, procesatorul de plăți electronice confirmă securitatea deplină și valabilitatea tranzacției. Toate detaliile legate de card (exemplu numărul cardului sau data de expirare) vor fi trimise prin protocol criptat, fără ca terțe părți să poată avea acces la acestea.

Valoarea comenzii trebuie achitată integral (inclusiv transportul), în caz contrar livrarea nu va fi realizată.

EXPEDIERE ȘI LIVRARE

După mailul pe care ți-l trimitem pentru confirmarea comenzii tale, noi răspundem de ambalarea, sigilarea și etichetarea corespunzătoare a coletului. Acesta va conține produsele și cantitățile înscrise de tine în formularul de comandă, cât și documentele de transport aferente. Dacă datele completate în formularul de comandă sunt incorecte, ne declinăm orice responsabilitate pentru eventualele întârzieri sau nelivrări.

Formularul de comandă poate fi trimis către noi în orice zi, la orice oră. Coletele cu produse pot ajunge la destinatar în maxim 24-72 de ore de la data validării comenzii (prin e-mailul trimis de către noi în acest sens), in functie de marimea localitatii in care acestea se trimit. In cazuri exceptionale acest termen poate fi prelungit. Se iau in considerare doar zilele lucratoare.

După preluarea comenzii, firma de curierat vă va contacta pentru detaliile legate de livrare.

Curierul va face tot posibilul să livreze coletele de Luni până Vineri, între orele 9.00 și 17.00. Va încerca să livreze coletul timp de două zile lucrătoare consecutive, lăsând o notificare pentru fiecare încercare. Dacă curierul nu poate livra coletul datorită unei adrese incorecte, va face tot posibilul, în limite rezonabile, să găsească adresa corectă.

În afara României, firma de curierat și costurile de transport vor fi comunicate punctual clienților, în funcție de destinația fiecărei comenzi.

CONDIȚII PENTRU RETUR și RAMBURS

În cazul în care dorești să returnezi un produs din motive independente de Alvarium Temesiense S.R.L, o poți face oricând, în termen de maxim 30 de zile calendaristice de la primirea lui, fiind necesară doar anunțarea acestei intenții prin e-mail pe adresa comenzi@alvariumtemesiense.com. Vei plăti în acest caz doar costul transportului.

Dacă vei constata daune ale coletului (rupt, desigilat, etc.), acestea trebuie menționate imediat și în mod expres pe foaia de livrare, cerându-i curierului să returneze coletul către expeditor, nefiind necesară achitarea vreunei taxe.

Dacă coletul este intact și totuși în interiorul lui, atunci când l-ai deschis, găsești produse deteriorate, desigilate etc te rugam să ne ajuți să identificăm eventualele probleme (fie la noi, fie la curier) și să faci atunci câteva poze cu conținutul respectiv, fără a scoate produsele din cutie. Te rugăm să ne trimiți în aceeași zi în care ai primit coletul aceste poze pe adresa de e-mail comenzi@alvariumtemesiense.com, precizând datele de identificare ale comenzii și descriind problemele constatate și pozate. Noi te vom contacta cât mai repede, vom discuta pentru a înțelege exact problemele și îți vom trimite un nou colet, înlocuind toate produsele cu probleme, fără alte costuri suplimentare pentru tine.

Așadar, pe baza sesizarii trimise de tine pe e-mail (conținând descrierea de mai sus și pozele aferente) vom începe procedura de înlocuire a produselor sau de returnare a sumelor plătite (dacă au existat).

Pentru a beneficia de ramburs, în condițiile menționate mai sus, vă rugăm să:

 • trimiteți sesizarea pentru retur, conform celor de mai sus, cel mai tarziu în a 14-a zi lucrătoare de la data ridicării/recepționării produsului/coletului;
 • expedierea produsul în cauză în termen de maxim două zile lucrătoare de la primirea Numărului de retur prin e-mail de la noi;
 • să completați pe colet numărul de retur

Dacă aveți orice probleme legate de o comandă, va rugam asadar sa ne scrieti la comanda@alvariumtemesiense.com, iar acestea se pot soluționa prin:

 • înlocuirea produsului returnat cu un alt produs identic nou
 • banii înapoi – contravaloarea produselor returnate se înapoiaza în contul dvs. bancar personal, trimițând un email la comenzi@alvariumtemesiense.com.

După primirea returului sau după constarea îndeplinirii condițiilor de retur/ramburs, veți primi un e-mail care va confirma acest lucru și vom iniția procedurile de ramburs, fiind obligatoriu sa ne furnizati toate datele comenzii dvs. si datele de indentificare ca și client.

Vă mulțumim!