fbpx

DESPRE NOI

Produse de calitate, din produsele stupului, pentru minte, trup și suflet

Apicultori de trei generații, cu iubire de natură și de vrednicele albine – minune de la Dumnezeu.

Preocupat fiind de studiul apiterapiei și conștient de beneficiile evidente și demonstrate prin studii științifice, la nivel internațional, ing. chim. Sorin Stoia participă la înființarea, în anul 2007, a Societății Române de Apiterapie, alături de alți medici fondatori.

Experiența de inginer chimist și studiul aprofundat al produselor stupului, precum și colaborarea cu profesioniști din domeniul sănătății, cu vastă experiență clinică, au condus la crearea responsabilă a unor produse de calitate și sigure pentru sănătatea persoanelor cu boli cronice și nu numai.

Obținerea unei stări de bine fizice și mentale, întărirea organismului sănătos, dar și aportul de energie și acțiunile terapeutice ale produselor stupului pentru pacienții cu diferite afecțiuni cronice sunt preocupări permanente ale apicultorului ing. chim. Sorin Stoia.

Alvarium Temesiense înseamnă să fim alături atât de pacienți, cât și de oamenii sănătoși, pentru menținerea stării de sănătate și cu ajutorul Lui Dumnezeu, cu responsabilitate, colaborând permanent cu medici, farmaciști și alți profesioniști în domeniul sănătății, să găsim soluții naturale cât mai adecvate. Fiecare individ este unic și are nevoie de o abordare personală atât în tratarea corpului, cât și a minții și sufletului.

Boala este o ruptură în echilibrul dintre minte, corp și suflet, iar vindecarea obligă la abordarea înțeleaptă a tuturor celor trei componente ale omului.