Politica de retur

escrierea Produselor și politica de returnare 

Societatea depune toate eforturile pentru ca descrierea pe Site a Produselor să fie cât se poate de precisă. Cu toate acestea, nu garantează că aceasta sau alte tipuri de materiale care au legătură cu acestea sunt precise, complete sau fără erori. Dacă un produs oferit pe Site este diferit față de descrierea aferentă acestuia de pe Site, îl puteți returna respectând prevederile de mai jos ale politicii de returnare a produselor și în conformitate cu legislația română în vigoare.

Utilizatorul are dreptul să notifice în scris Societății că renunță la cumpărare, fără penalitate și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului, în conformitate cu dispozițiile Ordonanței de Urgenta nr. 34/2014. Exercitarea dreptului de retragere trebuie să fie neechivocă și  comunicată Societății prin scrisoare trimisă prin poștă sau prin e-mail.

În cazul în care înțelege să exercite acest drept, Utilizatorul are obligația de a returna produsul cumpărat în starea în care a fost livrat, în ambalajul original, nedeteriorat, sigilat, pe cheltuiala sa, numai prin curierat rapid, la adresa: Bio Nera Plant S.R.L., loc. Slatina Nera, Mănăstirea Nera, Jud. Caraș – Severin.

În cazul retragerii, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la Utilizator, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că Utilizatorul a ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia de retragere din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care Utilizatorul și-a exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Societatea poate amâna rambursarea până la data la care primește înapoi Produsele sau până la momentul la care i s-a furnizat dovada returnării Produselor, fiind valabilă data cea mai apropiată.  Returnarea trebuie efectuată în decurs de maximum 14 zile de la data la care Societății i s-a comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă Produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Orice relație contractuală între Societate și Utilizator încetează după 14 zile de la livrarea Produselor în cazul neexercitării dreptului de retragere sau la expirarea termenului de 14 zile de la comunicarea deciziei de retragere dacă nu sunt returnate Produsele în condițiile menționate anterior, respectiv la data rambursării prețului de către Societate în situația exercitării dreptului de retragere cu respectarea termenilor de mai sus și a prevederilor legale aplicabile.