Miere polifloră cu valoare terapeutică, 500g

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5843″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Miere polifloră cu valoare terapeutică, 500g

Aliment complet, plin de vitamine, enzime, minerale, acizi organici, aminoacizi și zaharuri simple.

Pret: 25.00 lei

[/vc_column_text][vc_btn title=”Vreau să cumpăr” color=”chino” i_icon_fontawesome=”fa fa-cart-arrow-down” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Flavisplant.ro%2Fproducator%2Falvarium-temesiense%2F||target:%20_blank|”][vc_column_text]Pentru cumpărare veți fi direcționat către magazinul partener LaviS Plant, care va avea grijă ca produsul să ajungă cât mai repede la d-voastră.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”flat” color=”sandy-brown” gap=”1″ alignment=”center” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Recomandări principale” tab_id=”1560398693043-04b40a62-936f”][vc_column_text]Miere polifloră cu valoare terapeutică, 500g are multiple recomandări:

  • pentru creșterea rezistenței organismului împotriva bolilor prin stimularea sistemului imunitar, în special împotriva infecțiilor și bolilor imune sau autoimune.
  • stimularea apetitului și buna funcționare a procesului digestiv
  • îmbunătățirea activității inimii și a ficatului
  • creșterea procentului de hemoglobină din sânge
  • refacere în caz de oboseala fizică și psihică
  • în anorexie, datorită conținutului său ridicat în fier
  • consumul regulat de miere polifloră poate preveni problemele de demineralizare a oaselor.
  • în locul zahărului rafinat, deoarece datorită compoziției sale complexe, este mult mai hrănitoare decât zahărul rafinat, care este format doar din zaharoză.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Beneficii și acțiuni” tab_id=”1560398693277-01a23a40-12fb”][vc_column_text]Datorită compoziției complexe de elemente ( vitamine, minerale, enzime, acizi organici, aminoacizi, zaharuri) care acționează sinergic, mierea intervine în procesul de apărare al organismului împotriva bolilor cardiovasculare, aterosclerozei, bolilor hepatice, afecțiunilor digestive (de ex. constipația), bolilor respiratorii, osoase, simptomelor menopauzei, cancerului, îmbătrânirii precoce, ajută la creșterea și dezvoltarea normală a copiilor, previne sau completează deficiențele de minerale, vitamine, aminoacizi, etc. Este un aliment și un energizant foarte bun.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Ingrediente și ambalare” tab_id=”1560398777864-c1c29ff6-5391″][vc_column_text]Produs apicol natural.

Produse apicole (100%): miere polifloră.

Ambalat în borcan de sticlă.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Informații suplimentare” tab_id=”1560398741950-31c571b0-a4fe”][vc_column_text]Mierea polifloră este produsă de albine din nectarul cules de la plante diferite, care înfloresc în aceeași perioadă.

Așa se explică și compoziția sa extrem de bogată în diverse minerale, vitamine și principii active pe care plantele diverse le transmit prin albine mierii și prin miere, nouă celor care o savurăm.

Culoarea și aroma variază în funcție de tipul de floare predominant.

Mierea cristalizează în timp, dar își păstrează calitățile.

Procesul de cristalizare este un indicator al faptului că mierea este naturală. Dacă o preferi lichidă, se poate topi în baie de apă încălzită până la maximum 40 de grade Celsius.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Mod de utilizare” tab_id=”1560398810964-1f6b328d-d67c”][vc_column_text]INTERN: 1-2 lingurițe de miere pe zi pe stomacul gol sau în funcție de nevoi, ca îndulcitor în locul zahărului rafinat.

EXTERN: la sfatul medicului, poate fi utilizată pentru escare, abcese fistulizate, alte tipuri de plăgi cu lipsă de piele sau de țesut subcutanat. Se folosește miere curată, fluidă, care se toarnă pe întreaga rană.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Atenționări” tab_id=”1560398792444-29fafec9-d78a”][vc_column_text]Contraindicată persoanelor alergice la produsele apicole sau cu intoleranță la fructoza.

Se impune sfatul medicului în cazul persoanelor DIABETICE, cu alte tipuri de afecțiuni sau în cazul sugarilor![/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes”][vc_column][vc_column_text]Utilizare (uz intern):

în regim obișnuit de viață: între 5-15 gr pe zi (1-3 lingurițe)
în regim de suprasolicitare fizică/psihică: între 15-30 gr pe zi (3-6 lingurițe)
pentru copii, femei însărcinate sau persoane cu probleme de sănătate: după sfatul medicului.
A se amestecă înainte de consum!

Condiții de păstrare: între 18-25˚ C, bine închis. După deschidere, se păstrează la frigider și se consumă în maxim 30 de zile![/vc_column_text][vc_column_text]Important!

Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doză recomandată pentru consumul zilnic.

Contraindicat în caz de hipersensibilitate la produsele apicole sau la oricare alt ingredient din compoziția să.

A nu se lasă la îndemână copiilor mici.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]