fbpx

Lăptișorul de matcă, efecte benefice în nenumărate boli

Lăptișorul de matcă, efecte benefice în nenumărate boli

Studiile derulate de-a lungul timpului au arătat eficiența lăptișorului de matcă, administrat singur sau în diverse combinații, în lupta organismului cu diferite boli.

* Afecțiuni genetice moștenite. Administrat împreună cu polenul, la copii născuți cu defecte genetice, lăptișorul de matcă îi ajută să recupereze din deficitele pe care le prezintă. De asemenea, este indicat ca tratament la copiii prematuri, distrofici, hipoponderali.

Mod de administrare: Se iau doze de 0,5-1 g/zi, pentru perioade de 2-3 luni, cu pauze de 3-4 săptămâni, sau chiar doze mai mari, în funcție de vaârsta, greutatea copilului și de gradul deficienței.

* Boli degenerative. Lăptișorul de matcă are efecte benefice în tratarea bolilor

degenerative, indiferent de localizarea lor. S-au obținut rezultate bune la persoanele cu astfel de boli, administrând doze de 4 g/zi sau chiar 8-10 g/zi.

* Afecțiuni maligne. Lăptișorul de matcă influențeaza direct ADN-ul celulelor

maligne, având un efect antitumoral, dar și ca regulator al producției de celule ale sângelui. La administrarea de doze corespunzătoare (2-4 g/zi în medie), se normalizează analizele de sânge și starea generală a pacienților aflați sub chimioterapie perfuzabilă și orală. Astfel, pacienții care fac chimioterapie pot

utiliza acest produs, care îi scutește, în mare măsură de efectele uneori devastatoare  ale acesteia, și permite continuarea tratamentului oncologic convențional.

Lăptișorul de matcă, la fel ca alte produse valoroase din domeniul medicinei naturiste, poate constitui o punte de legătură între activitatea medicală alopată și medicina alternativă.

Citește și ...