Lăptișor de matcă crud, 50g, Alvarium.

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5482″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Lăptișor de matcă crud, 50g, Alvarium.

Susținerea funcțiilor sistemului nervos și a proceselor metabolice.

Pret: 80.00 lei

[/vc_column_text][vc_btn title=”Vreau să cumpăr” color=”chino” i_icon_fontawesome=”fa fa-cart-arrow-down” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Flavisplant.ro%2Fproducator%2Falvarium-temesiense%2F||target:%20_blank|”][vc_column_text]Pentru cumpărare veți fi direcționat către magazinul partener LaviS Plant, care va avea grijă ca produsul să ajungă cât mai repede la d-voastră.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_tabs color=”sandy-brown” alignment=”center” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Recomandări principale” tab_id=”1569810698751-34ecf84e-fe1b”][vc_column_text]Lăptișor de matcă crud, 50g, Alvarium.

Protejează celulele împotriva stresului oxidativ și contribuie la refacerea țesuturilor și a organismului în general, după efort fizic sau intelectual intens. Determină creșterea capacității de autoaparare a organismului.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Beneficii și acțiuni” tab_id=”1569810698910-8b4f11c8-ddce”][vc_column_text]Produs apicol de excepție, cu rol de principal în susținerea funcțiilor sistemului nervos și a proceselor metabolice.
Produs natural, regenerator, întineritor, trofic general, antiviral, stimulator al producerii celulelor stem, stimulează refacerea tuturor țesuturilor, inclusiv a sângelui (redresează globulele roșii, leucocitele, trombocitele), modulator al nivelului colesterolului și trigliceridelor.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Ingrediente și ambalare” tab_id=”1569810819182-bf20ab17-9236″][vc_column_text]

Laptișor de matcă crud, 100%.

Mod de prezentare: Recipient de sticlă, a 50g.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Informații suplimentare” tab_id=”1569810844504-d218d3d0-51ab”][vc_column_text]In medicina umană pentru lăptișorul de matcă s-au constatat următoarele acţiuni benefice în:

  • pediatrie- pentru prematuri sau nou-născuţi cu deficienţe nutriţionale, îmbunătăţirea stării generale, creşterea în greutate, a poftei de mâncare, a concentraţiei de celule sanguine roşii şi de hemoglobină.
  • geriatrie – îmbunătăţirea stării generale, ameliorarea stării de slăbiciune a persoanelor în vârstă, ameliorarea problemelor menopauzale.
  • Util împotriva stenocardiei şi post-infarct, arterioscleroză şi ateroscleroză, hiper şi hipotensiune, în afecţiuni cardiace şi ale circulaţiei sanguine.
  • Are efect în tratarea afecţiunilor respiratorii, împotriva astmului.
  • Efecte benefice în tratamentul afecţiunilor oculare, de ex. în blefarite, conjunctivite, arsuri corneale, deficienţe de circulaţie sanguină la nivel ocular.
  • Prezintă acţiune biostimulatoare, îmbunătăţeşte performanţa fizică a oamenilor şi rezistenţa la hipoxie.
  • Îmbunătăţeşte memoria, are acţiune de activare neurovegetativă. Funcţia de activare neurovegetativă, utilă în tratamentul diabetului, a cancerului.
  • Prezintă acţiune benefică în tratamentul ulcerelor gastrice şi/sau gastro-duodenale, îmbunătăţeşte regenerarea tegumentelor.
  • Este util în tratamentul reumatismului degenerativ, în tratamentul negilor, acneei, ulcerelor, seboreei, neurodermitelor.
  • Acţiune benefică în tratamentul disfuncţiilor renale.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Mod de utilizare” tab_id=”1569810877725-2dcd9b4c-62bb”][vc_column_text]Intern (1ml =1,2g)

În regim obișnuit de viață (suficient 5-7 zile pe luna):
Copii 1-12 ani: 0,5-1g/zi.
Adolescenți și adulți: 1-3g/zi
La băieți, bărbați și sportivi este recomandată asocierea cu consumul de polen (preferabil crud), pentru maximizarea efectelor.
În regim de suprasolicitare – cantitățile se pot crește.
Pentru copii, femei însărcinate sau persoane cu probleme de sănătate: după sfatul medicului
Condiții de păstrare: la frigider, între 2-4˚ C, bine închis. După deschidere, se păstrează la frigider și se consumă în maxim 30 de zile![/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Atenționări” tab_id=”1569810935050-893b56ed-c73b”][vc_column_text]Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
Contraindicat în caz de hipersensibilitate la produsele apicole sau la oricare alt ingredient din compoziția sa.
A nu se lasă la îndemână copiilor mici.
A nu se depași doza recomandată pentru consumul zilnic.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]