[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5478″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”50px”][vc_column_text]

Extract de propolis, concentraţie 30%, 50ml

Este un produs care crește capacitatea de apărare a organismului (imunostimulator, imunomodulator), este antiinflamator, antialergic, cicatrizant, radioprotector, chemoprotector, detoxifiant, chelator de metale grele, antiviral, antibacterian, remineralizant, antitumoral, contribuie la scăderea glicemiei, a grăsimilor și a colesterolului din sânge. Propolisul nu prezintă toxicitate.

Ingrediente: extract de propolis în concentrație de 30%[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Utilizare (uz intern):

Utilizare (uz extern):

Condiții de păstrare: între 18-25˚ C, bine închis. După deschidere, se păstrează la frigider și se consumă în maxim 30 de zile!

Important!

Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doză recomandată pentru consumul zilnic.

Contraindicat în caz de hipersensibilitate la produsele apicole sau la oricare alt ingredient din compoziția să.

A nu se lasă la îndemână copiilor mici. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]