Alege TOT CE-I MAI BUN de la ALBINE și PLANTE pentru ÎNTĂRIREA IMUNITĂȚII!

Știu că știi deja că mierea, polenul, lăptișorul de matcă sau propolisul sunt produse incredibil de valoroase fiecare dintre ele și că sunt foarte bune pentru imunitate, la fel cum știi și faptul că multe plante te pot ajuta să-ți întărești organismul.

Dar oare știi că există ceva care le combină, într-un  mod unic, astfel încât să rezulte un produs cu o valoare terapeutică mai mare decat suma valorilor ingredientelor sale (și așa uimitor de valoroase luate independent)?

Dar ce zici, dacă îți mai spun că la realizarea rețetei acestui produs am pus toată pasiunea mea de apicultor (membru fondator al Societății Române de Apiterapie), expertiza mea de inginer chimist specializat în chimie organică, plus faptul că am avut onoarea să beneficiez și de expertiza d-nului doctor Eugen Ștefan, membru fondator și el al Societății Române de Apiterapie și unul dintre cei mai buni specialiști în medicină tradițională?

Albina este printre puținele ființe care mai adună ceea ce mai este mai valoros din natura zilelor noastre. Stupul în sine este un univers de a carui complexitate nu încetez a mă uimi. În fiecare an, cercetez studii de specialitate, publicate în jurnale de specialitate, cu impact știintific și găsesc de fiecare dată argumente si descoperiri noi, la nivel de secol XXI, referitoare la produsele stupului.

Dragostea pentru albine – apicultura am învățat-o de la bunicul și tatăl meu. Am stat în mijlocul albinelor, în stupina din gradina noastră de la Gârliște, din Banatul Montan, de cand mă știu.

Din totdeauna am fost fascinat de înțelepciunea celor bătrâni de la sate. Bunicii și părinții noștri aveau o cu totul altă percepție asupra vieții și asupra sănătății, învățându-ne ce înseamnă să te comporți firesc sau nefiresc. Firesc înseamna sănătate, nefiresc înseamna boală, iar împotriva firii – moarte. Simplitatea și armonia nu necesită studii elevate și răspunsuri savante. Bucuria de a trăi.

Modul în care produsele stupului pot fi folosite pentru a redobândi și menține sănătatea l-am învățat de la prietenii mei medici, un loc special pentru mine, ca dascal în cele ale apiterapiei avandu-l dl. dr. Eugen Ștefan. Aplecarea spre a ajuta aproapele în suferință a fost deprinsă de la Sfinții Doctori fără de arginți … Peste toate acestea însă, dragostea și darul Lui Dumnezeu au primat întotdeauna.

Produsele apifitoterapeutice se obțin respectând principii din medicină tradițională, combinând produsele stupului (“api”), cu plantele și uleiurile volatile (“fito”). Mai bine de 10 ani, am dezvoltat o tehnologie de mixare a ingredientelor, care duce la o creștere a proprietăților de bioactivitate și bioasimilabilitate ale elementelor constituente ale Tonicelor Apicole, în comparație cu materiile prime apicole de bază, rezultând astfel produse cu beneficii superioare față de fiecare ingredient luat individual.

Dacă ar fi să enumăr acum beneficiile asupra sănătății pe care le are fiecare dintre minunatele produse ale stupului precum mierea, polenul crud, lăptișorul de matcă crud sau propolisul, m-aș întinde pe nenumărate pagini și nu ai mai rămâne cu esențialul. Așa că o să încerc să scot în evidență efectele superioare pe care le are produsul final rezultat din combinarea acestor produse ale stupului cu câteva plante special alese pentru a crește valoarea terapeutică, precum cătina, armurariul și chaga (o ciupercă medicinală mai puțin cunoscută, dar foarte valoroasă).

Astfel, produsul despre care vorbesc de fapt acum, Apifito-tonic 01 al mărcii Alvarium Temesiense, pot spune că înglobează în mod UNIC, următoarele ingrediente naturale:

 • miere de albine
 • polen crud
 • propolis
 • lăptișor de matcă crud
 • cătină
 • armurariu
 • chaga

Produsul poate fi folosit pentru întreaga FAMILIE, atât de ADULȚI, cât și de COPII, iar principalele recomadări sunt pentru:

 • întărirea sistemului imunitar
 • protecție împotriva virozelor și infecțiilor
 • contracararea oboselii cronice și a stresului
 • nevroze, depresii, neuroastenii
 • concentrare și memorie
 • modulator al nivelului colesterolului și trigliceridelor

Deși nu am lucrat prea mult la promovare, sunt foarte bucuros că acest produs a primit deja aprecierile celor care l-au folosit în ultimii doi ani de când am început să-l oferim, ajutându-i în mod concret, iar acest lucru este cel mai important.

Ne străduim în permanență să creștem cât mai mult posibil valoarea produsului, inclusiv acordând atenție ambalajului. Avem acum o sticlă violetă cu totul specială, care încorporează tehnologie de ultimă generație, ce acționează ca un filtru natural al luminii naturale, ce permite pătrunderea doar a luminii violete de o anumită lungime de undă, cu proprietati benefice sporite în păstrarea pe termen lung a produsului, blocând total pătruderea razelor de lumină cu alte lungimi de undă din domeniul vizibil.

Pentru că folosim ingrediente în stare pura – crudă-naturală, cu efecte teraputice superioare celor în formate de condiționare farmaceutice, care implică procese ușor degradative ale „bioactivului”, am reușit prin intermediul acestui ambalaj să menținem nealterate gustul, mirosul, culoarea, structura, partea enzimatică și bio-energia produsului pe termen mult mai lung și mult mai bine decât în orice alt tip de ambalaj clasic.

Apifito-tonic 01 este de fapt rezultatul a tot ceea ce facem la Alvarium Temesiense, marca sub care reunim produsele prin care încercăm să aducem sănătate prin echilibrul trupului și al sufletului, cu darul Lui Dumnezeu, îmbinând pasiunea, harul pentru apicultură și știința apifitoterapiei trecute prin filtrul armoniei sufletești!

Tot ce ține de ingredientele produsului și direcțiile lor multiple de acțiune, recomandări de utilizare sau  alte informații le găsești sau online pe https://lavisplant.ro/magazin/produse-apicole-si-apiterapie/apifito-tonic-nr-01-500g/ sau fizic, la magazinul partener LaviS Plant, din Timișoara, de pe strada Str. Mareșal Al. Averescu, nr. 100, unde poți primi și o mulțime de explicați valoroase, pentru că nimic nu se compară cu încrederea câștigată când te întâlnești “om cu om”!

Cu drag și bucurie,

Dipl.ing.chim. Sorin Stoia